Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Livfarm
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Formula Candida 90 capsule Organika
76 lei
Brand
Candida x 90 cps
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detalii Formula Candida 90 capsule Organika (Organika Canada )

Candida este un fungus care face parte din familia drojdiilor si exista, in mod normal in numar mic, in tractul gastrointestinal unde coexista cu diferite bacterii folositoare.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, BUCURESTI

Aviz de Notificare nr. 2058 / 2007

Formula CANDIDA
cu Acid Caprilic si Pau d'Arco - 90 capsule

Tratament de 27 zile
Antifungal contra Candida Albicans, Glabatra, Parapsilosis,Krusei, etc.
Ataca si HELICOBACTER PYLORI
Poarta ştampila: QCM. Produs in laboratoare acreditate ISO 9001
Un Produs 100% Garantat!

Descriere FORMULA CANDIDA 90 capsule:

Nu exista persoana care sa nu fie afectata de Candida intr-o masura mai mare sau mai mica. Lasata netratata Candida se poate generaliza la nivelul intregului organism (Candidoza Sistemica) cu efecte nefaste asupra sanatatii.

Multe firme competitoare ofera formulatii pentru Candida care nu contin fie Acid Caprilic fie Pau d'Arco iar unle nu contin nici unul din aceste ingrediente.

Acidul Caprilic dizolva membrana celulara a candidei conducand la dezintegrarea acesteia. Pau d'Arco stopeaza inmultirea Candidei. Aceste doua ingrediente sunt esentiale in combaterea Candidozei iar Formula CANDIDA fabricata de Organika le contine pe ambele.

Candida este un fungus care face parte din familia drojdiilor si exista, in mod normal in numar mic, in tractul gastrointestinal unde coexista cu diferite bacterii folositoare. Problemele apar cind balanta dintre Candida si bacterii se inclina in favoarea Candidei (de multe ori in urma tratamentelor cu antibiotice), creind asa numitul Sindrom de Supra-crestere Candida (Candidoza).

Ceea ce dauneaza organismului nu este prezenta in sine a Candidei ci produsele pe care aceasta le secreta, asa numitele micotoxine. Manifestarile posibile cele mai frecvente sunt: balonari, gaze intestinale, diaree, oboseala, dureri de cap, stare depresiva, infectii vaginale repetate (la femei), Alergii, Astma. Candidoza acuta afecteaza absorbtia nutrientilor la nivel gastro-intestinal si poate sa afecteze negativ sistemul imunitar.

Administrare FORMULA CANDIDA 90 capsule:
ADULTI: se administreaza pana la 3 capsule pe zi cu un pahar cu apa sau la recomandarea medicului. Un protocol de 27 de zile recomandat de unii nutritionisti canadieni este urmatorul:

cu 15-30 minute inainte de masa

Ziua 1 - 7.................................2 capsule pe zi (1 dimineata + 1 seara)

Ziua 8 - 11................................3 capsule pe zi (1 dimineata + 2 seara)

Ziua 12 - 27..............................4 capsule pe zi (2 dimineata + 2 seara).
Din Gura in Gura